Investering

Er zijn meerdere mogelijkheden om de investering in jezelf, welke buiten de basisverzekering valt, deels vergoed te krijgen.

Sommige werkgevers vergoeden een deel van de kosten. Informeer bij je werkgever of deze bereid is een coachingstraject te vergoeden of informeer bij de bedrijfsarts van het bedrijf waar je werkt.

In sommige gevallen is vergoeding mogelijk via de bijzondere bijstand. Informeer hiervoor bij de gemeente. In sommige gevallen is vergoeding mogelijk via de regeling sociale bijstand van de sociale dienst.

Je kunt kosten voor coaching in bepaalde gevallen aftrekken van de belasting als bijzondere ziektekosten. Als je freelancer bent of je hebt een eigen bedrijf, dan kan je de kosten meenemen in je bedrijfskosten.

investering

Wil je kennismaken? Neem vrijblijvend contact met mij op!

"

Ervaringen van anderen

"

Nina
Read More
Ik heb Madelon in de opleiding tot rouwbegeleider leren kennen als een integer persoon. Ze staat open voor het verhaal van de ander. Ze kijkt graag met de ander wat diegene nodig heeft en is daarbij respectvol naar de grenzen van de ander. Haar kracht ligt in haar interesse in de ander waarbij verdiepende vragen helpen om meer helderheid te krijgen.
Edith
Read More
Ik heb het rouwtraject bij Madelon gedaan. Ze is een warme, inlevende vrouw die met veel respect en rust je kennis geeft rondom rouw en via verschillende tools mooie inzichten geeft die mij erg geholpen hebben en de bevestiging dat ik er goed mee bezig was. Madelon, je bent echt een topper!
Previous
Next