Even voorstellen

Ik ben Madelon Slagboom en ik woon samen met mijn man Hans en onze dochter in Ermelo op de Veluwe. Van jongs af aan wist ik dat ik iets wilde betekenen in de zorg. Ik werd verpleegkundige, psychosociaal therapeut en extern vertrouwenspersoon.

Ook in mijn leven werd ik meermaals geconfronteerd met verlies en rouw. Na het overlijden van mijn vader vond ik het moeilijk om te rouwen. Trauma’s vanuit mijn jeugd had ik ver weg gestopt onder een dikke deksel. Ik gaf er niet veel aandacht aan, omdat ik anderen er niet mee lastig wilde vallen. Ik liep vast in mijn proces om wat er níet was geweest. Jaren later volgde ik de opleiding tot verlies- en rouwbegeleider. Daar heb ik geleerd dat alle soorten van rouw er mogen zijn.

In het verleden maakte ik kennis met verschillende therapeuten en het viel me op dat men nooit tot de kern kwam en ik zo ook geen een steek verder kwam. Tot ik met NLP (Neurolinguistisch programmeren) in aanraking kwam. Dat zorgde voor een metamorfose, resultaat was Madelon 2.0.

Ik ben nieuwsgierig naar mensen, wil graag weten wat iemand beweegt. Mijn motivatie als coach is mensen te helpen door goed te luisteren. Graag wil ik een klein stukje met je op te lopen, er vooral te zijn en als het goed voelt, samen een route uit te stippelen. Zodat jouw leven, thuis en op je werk, weer in balans komt.

Wil je kennismaken? Neem vrijblijvend contact met mij op!

"

Ervaringen van anderen

"

Nina
Read More
Ik heb Madelon in de opleiding tot rouwbegeleider leren kennen als een integer persoon. Ze staat open voor het verhaal van de ander. Ze kijkt graag met de ander wat diegene nodig heeft en is daarbij respectvol naar de grenzen van de ander. Haar kracht ligt in haar interesse in de ander waarbij verdiepende vragen helpen om meer helderheid te krijgen.
Edith
Read More
Ik heb het rouwtraject bij Madelon gedaan. Ze is een warme, inlevende vrouw die met veel respect en rust je kennis geeft rondom rouw en via verschillende tools mooie inzichten geeft die mij erg geholpen hebben en de bevestiging dat ik er goed mee bezig was. Madelon, je bent echt een topper!
Previous
Next