Rouw

Je hebt je leven op orde tot je onverwacht te maken krijgt met verlies. Er gebeurt iets dat een grote impact heeft op je dagelijks leven. Het verdriet voelt overweldigend en in je hoofd ontstaat chaos. De wereld ziet er ineens anders uit.

Soms heb je steun in je directe omgeving. Vaak vinden we het lastig om onze naasten te belasten en denken we dat we het zelf moeten doen. Wat jarenlang belangrijk leek, is ineens ondergeschikt. Dat hoort bij rouw. Je bent de controle kwijt. Het valt niet mee, het is een pittige opgave. Een rouwcoach kan je helpen bij het terugvinden van de regie. Het is belangrijk om een manier te vinden om met een verlieservaring om te gaan. Zo kun je weer voorzichtig naar de toekomst gaan kijken.

Je moet het natuurlijk zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen. Loop je vast of voel je je niet begrepen? Als rouwcoach bied ik je een veilige omgeving waar ruimte is voor je emoties, je vragen en je verhalen. Ik geef je handvatten om met verlies om te gaan. Ik steun je in je zoektocht en daag je uit om je verlies te verweven in je leven.

Wil je kennismaken? Neem vrijblijvend contact met mij op!

"

Ervaringen van anderen

"

Nina
Read More
Ik heb Madelon in de opleiding tot rouwbegeleider leren kennen als een integer persoon. Ze staat open voor het verhaal van de ander. Ze kijkt graag met de ander wat diegene nodig heeft en is daarbij respectvol naar de grenzen van de ander. Haar kracht ligt in haar interesse in de ander waarbij verdiepende vragen helpen om meer helderheid te krijgen.
Edith
Read More
Ik heb het rouwtraject bij Madelon gedaan. Ze is een warme, inlevende vrouw die met veel respect en rust je kennis geeft rondom rouw en via verschillende tools mooie inzichten geeft die mij erg geholpen hebben en de bevestiging dat ik er goed mee bezig was. Madelon, je bent echt een topper!
Previous
Next